Најновије

СПЛИТ: Уништен аутомобил због БГ таблица!

Рођеном Сплићанину, пензионисаном припаднику Хрватског ратног ваздухопловства Саши Кесићу, већ други пут у последње три године уништен је аутомобил у Сплиту.

Усташки транспарент (Фото: Јутјуб)

Навероватнији разлог је то што има београдске регистарске таблице.
Он у Београду живи већ неко време, а са супругом често посећује Сплит, а у последњем инциденту му је са кола скинута задња регистарска таблица, избушена задња гума, покидани ретровизори, а пета врата изгребана. 
Аутомобил је био паркиран на паркингу Сплит паркинга у Плинарској улици, а случај је преузела полиција. 
Први пут Кесићев аутомобил је нападнут 2014. године, а тада нису помогле ни застава ФК "Хајдук" ни ознаке фирме "Надалина". 
Тада је покидано неколико делова са кола, украдена регистрација, а на хауби је урезано велико слово У са крстом, за које каже да и даље стоји урезано на његовим колима. 
- Ни кад дођеш са сплитским таблицама у Београд, нема проблема. Моји пријатељи када дођу код мене, никад ништа не доживе, испада да су они културнији од нас, надам се да ће се ово варварство искоренити и да ће туристи слободно долазити у Сплит. Моји пријатељи су такође имали неугодности - кући су се вратили са доста крстова и слова У - рекао је Кесић. 
Кесић је познат и као музичар - крајем 80-их је свирао у алтернативним групама "Тужне уши" и "Стигмата". Прочитајте ОВДЕ о још једном усташком дивљању у Загребу. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА