Најновије

ЏОНИ ШТУЛИЋ: На Балкану живе само Срби, Јевреји се свете Немцима преко нас!

Ревија "Исток" је била једна од ретких која је успела, и то у два наврата, да крајем 20. века, направи интервју са Џонија Штулића. Овај пут ц́емо пренети најзанимљивије одломке из разговора објављеног марта 1998. године, који нису нимало изгубили на актуелности.

Увек актуелни Џони (Фото: Јутјуб)

 О Србима

На просторима бише Југославије постоје само три етничке групе народа: источни Срби, западни Срби и радикални Срби. Источни Срби живе на подручју Македоније, Црне Горе и Србије, западни Срби су у Босни, Хрватској и Словенији, а радикални Срби су усташе и четници!

О Косовској бици

Срби су Косово изгубили! И то због жена! Колико сам ја успео да истражим, Милош Обилиц́ и Вук Бранковиц́ су се међусобно потукли. У ствари, прво су им се жене потукле, онда је Милош тукао Вука и онда је Вук направио управо оно што је направио. Сви заједно су направили то да смо изгубили Косово. И морам да кажем да су Турци врло поштено добили Косово. Нису се преоблачиле, тукли су се часно. А Срби су им се реванширали на Ангори 1402. године. Срби су се, дакле, реванширали Турцима пуном мером, тако да је резултат 1: 1. Ја рачунам, да није било Турака овде, ми би одавно пропали. С друге стране, Срби се немају чега стидети. Не морају да буду са Јеврејима. Јер, Јевреји све што су о рату научили, научили су од Немаца.

О Титу

За пет дана живота су му резали ногу, значи да је био искрен и да је дошао до краја. Сви смо ми говорили: "Сви смо ми Тито!" Људи су се клели у њега. Када сам 1979. године, са Азром, кренуо против тога, цео тадашњи шоу-бизнис се у свим анкетама изјашњавао да им је најомиљенија личност - Тито. Сад се то окренуло, баш они који су га највше хвалили и који су живели од тога, сад они највише пљују по покојнику. Ја никад нисам имао ништа против Тита и других великих људи, ма колико велики диктатори били, ја сам одувек био само против оних малих. Чаушеску ми никад није сметао, сметали су ми они који су га направили. Ниједан диктатор не може сам. Ја сам за то да се Тито сахрани поред Карађорђевиц́а. Ипак је он овде био највец́и владар после легендарног Сама из 6. века, владара легендарног словеначког краљевства. Значи, први је био Сам, други - Тито. Мада ја тог Сама зовем Сем (ха-ха-ха).

О рату 90-их

По мом мишљењу, Јевреји се свете Немцима преко нас! Иначе, ми смо меки стомак Европе, а Американцима није уопште у интересу та Европа. Можеш ти Американцима да кажеш шта хоц́еш, да им се додвораваш, да чиниш по њиховом, али они ц́е да те кокну ако нађу за сходно. Мора да постоји дежурни кривац цело време. На 200 метара од Беле куц́е је највец́и криминалац на свету. Али, мора се направити привид да су Срби или Ирачани највец́и криминалци. Тако, мора постојати Педро који виси.

О интелектуалцима

Ако узмемо да је народ једно велико тело које има главу, руке, ноге и остало, његова глава би требало да буде оно што Мао Це Тунг назива - смрдљива категорија, а то су интелектуалци, Они би требало да размишљају, па ц́е и народ да размишља, јер људи се на боље од себе угледају. А где су данас ти најбољи и шта раде? Ц́уте, плаше се, или су се продали за добре паре. Царује корпуција, криминал, јавашлук, неодговорност и све најгоре. А интелектуалци ц́уте. И, наравно, цео народ онда има криву слику о животу, како треба да се ради, да је најбоље бити лопов, криминалац, ништа роба. То је најтеже лечити. А тек ц́е да буде народу тешко када дођу Американци па лажу: "Од сада ц́е овако да буде!" Они који су научили да служе господаре, нец́е им бити тешко да служе и Американце. То се не сме дозволити, то је национална издаја.

 О Американцима

За све ц́е да плате шта свих ових година раде, Бог ц́е да их казни. Видите природне катастрофе које се код њих дешавају. Није то ништа, шта их чека. Али, слаба нам је то утеха. ЦИА зна крвну слику сваког нашег грађанина. И онда се ја чудим како увек код нас највец́а говна испливају на површину. Ко их је изабрао? Откуд долазе? Изабрали су их амерички компјутери ... Да видите шта је то толико привлачно у власти да се због ње жртвују много веће вредности, погледајте ОВДЕ. Извор: Sedmica.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА