Најновије

ПЉУВАЧИНА: Борко и Мартиновић заратили због Оље! Стефановић га назвао "олошем"

Борко Стефановић, лидер Левице Србије, и Александар Мартиновић, шеф посланичке групе напредњака, ушли су у жесток сукоб, а све због фотографије са протеста.

Борко Стефановић (Фото: Јутјуб)

Све је почело након што је Мартиновић, гостујући у емисији „Упитник”, показао фотографију Борка Стефановића снимљену на протесту у Београду и поменуо његову девојку и уредницу РТС-а Оливеру Ковачевић.
Овакав наступ посланика СНС-а поприлично је изнервирао Стефановића, који га је назвао олошем који чепрка по његовом приватном животу.
- Данас Гашић на ТВ-у у Крушевцу напада Левицу Србије и наше људе у том граду, Мартиновић на РТС-у показује моју фотку и чепрка ми по животу. Олош - написао је лидер Левице и некадашњи потпредседник ДС-а на свом налогу на друштвеној мрежи Твитер.
С друге стране, Александар Мартиновић, шеф посланичке групе СНС-а у Скупштини Србије, тврди да није чепркао по животу Борка Стефановића.
- Нисам чепркао по било чијем приватном животу. Само сам питао у каквој је то медијској блокади Борко Стефановић кад му жена води једну од најгледанијих политичких емисија на РТС-у “Да, можда, не” - каже посланик напредњака.
Иначе, 2011. је обелодањено да су Борко Стефановић и Оливера Ковачевићева у вези, коју су дуго крили. Упознали су се кад се Стефановић разводио од прве супруге, с којом има двојицу синова, а после неколико месеци дружења започели су везу. Прочитајте ОВДЕ и шта је то ново Вучић поручио демонстрантима. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА