Најновије

ОТКРИВЕНИ ПЛАНОВИ ПРЕЛЕТАЧЕВИЋА: Бели не прави странку, већ...

БЕОГРАД - Лука Максомовић, алијас Бели Прелетачевић, који је на председничким изборима трећи по броју гласова, не планира да прави странку, рекао је синоћ Танјугу члан његовог штаба Мијат Костић.

Не жели странку (Фото: Јутјуб)

То би, како је навео, било супротно свим начелима која смо до сада заступали и "не одражава идеју коју желимо да пренесемо".Спремни смо да кроз мање формално структуру сарађујемо са свим групама грађана које желе нешто да промене у својој средини, рекао је Костић и додао:
"У наредном периоду планирамо да направимо неку врсту форума и мрежу различитих група грађана, где ћемо делити своја искуства, савете и помоћи у идејном смислу".Каже и да ту не би постојала никаква хијерархија, нити политичко вођство, већ само сарадња и оно што је била првобитна идеја, а то је буђење свести грађана.
Први потпредседник Владе и шеф дипломатије Ивица Дачић изјавио је  реагујући на изјаве албанских политичара о уједињењу делова Србије са Албанијом, да ти политичари постају главна претња миру и стабилности на Балкану и Европи. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА