Најновије

Познати хрватски политичар силовао своја два пса: Изгладњивао их је како би му дозволили да их сексуално злоставља

Познати загребачки предузетник И.И. (41), тренутно запослен у Европском парламенту, ухапшен је јер је имао секс са своја два пса и размењивао зоофилске фотографије у виртуелном свету са истомишљеницима. Полиција је пресрела имејл поруке на ТОР мрежи, али и разговоре на хрватском и енглеском, а прикупили су и фотографије секса са псима.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Гнусни разговори

У лову на педофиле полицајци су се успешно убацили на форуме на којима се, преко ТОР мреже, размењивала дечја порнографија, искуства, али и начини искоришћавања деце. Једна од ИП адреса са које су “текли” подаци, али са животињама у експлицитним позама, била је са загребачке Кнежије где је регистрована његова фирма. Полиција му је одмах банула на врата, али предузетник је био у Белгији све до 22. септембра у 22 сата када је ухапшен. У претресу стана полиција је пронашла два тотално смушена и испаћена пса, од којих је женка Ксаи Ксаи Кима рођена 2008. године имала гомилу рана на полном органу, док је мушки пас Ирунгу Ајаба рођен 2013. године.
Осим родезијских гонича, од њега је одузето и 111 ДВД и ЦД-а, компјутер, два мобилна телефона, меморијске картице, а детаљним прегледом је бачена сумња да је И. И. користио најмање пет различитих мејлова попут “микабсекс”, “зг-секс-сад2, “сврцо”, “клуб” али и онај са својим пуним именом и презименом као и пословним мејлом фирме, преноси Јутарњи лист.
Гнусне разговоре на хрватском и енглеском, лоцираних у најмање 34 коренсподенције, водио је шаљући слике паса у сексуалном клинчу са непознатим мушкарцима, слике фокусиране на полне органе, а битан му је био и садо-мазо однос са псима као и играчке за те потребе.
Па тако један од “ухваћених” садржаја са имејла “микабсекс” који је разменио са истомишљеником односно зоофилом имена “Влада некст”, датира од 24. августа 2014. године у четири сата ујутру и у којем му даје прегршт савета кодног имена “коришћење керуше”.
Подигнута оптужница га терети да је од 2009. до 2015. године на различитим адресама по Хрватској, са циљем задовољавања свог полног нагона те пристајући да псу нанесе беспотребну бол и патњу, сексуално општио са својом керушом којој је ускраћивао воду и храну те код ње производио рефлексе како би она дозвољавала физичко малтретирање.
Из налаза и мишљења ветеринарског вештака произлази да је женка пса била физички и психички злостављана. Осим што јој је ускраћивана храна и вода, наношене су јој и повреде тела које су биле толико јаке да ће трајно утицати на њен живот и здравље.
Психичко малтретирање се, пак, огледало у томе да је настојао код ње “да постигне да прихвати телесне повреде, а да се не брани па је, према мишљењу вештака, морала да бира између болних малтретирања и смрти од дехидрације и глади, преноси Јутарњи.
На низ оптужби И. И. је без био речи. Одлучио је да се бранити ћутањем, а за лоше здравствено стање паса са себе је свалио кривицу.
– Сматрам да се псима стање погоршало након што су послани у прихватилиште. Женка је у лошем стању због лажне трудноће, а оштећења коже су последица инфекција због вишеструких алергија – правдао се И. И. који је у реметинечком притвору провео тек две недеље. Иначе до сад није казнено евидентиран, али је зато седам пута прекршајно санкциониран због више различитих прекршаја.

Плашљив и повучен

За мучење и злостављање своја два пса, загребачко тужитељство тражи годину затвора, а суђење би ускоро требало да почне. Баченом сумњом на Ивора И. остао је зачуђен његов пријатељ којег је упознао пре више од 12 година на једној Међународној изложби паса и са којим је комуницирао преко имејла фирме.
- Из његовог понашања нисам имао разлога посумњати да злоставља своје псе. Осим кад је пре неколико година у Словенији избио скандал када су злостављани пси изгризли свог власника који је био позната личност. Што знам о њему? Да је самац и да нема дјевојку, као и то да је мало плашљив и повучен – рекао је он.
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА