Најновије

ВОЈИСЛАВ КОШТУНИЦА ЗАВАПИО: Помозите ми, прогони ме жена манијак! Ни полиција јој ништа не може! (ФОТО)

Војислав Коштуница има великих проблема, али не због неког политичког противника који му не дај Боже прети, већ жене.

Војислав Коштуница (Фото: Јутјуб)

Наиме, извесна Љиља која се представља као његова супруга покушала је да му упадне у стан због чега је потражио помоћ полиције, али није успео да је спречи. - Већ годину-две прогања ме жена с лажним профилом коју никад нисам ни видео ни упознао. Полицији је обећала да ће да престане, али то и даље траје.  Психијатри кажу да је у питању особа која није при себи - јада се лидер ДСС Војислав Коштуница поводом извесне Љиљане Коштунице, која тврди да му је партнерка и да ће се њих двоје ускоро венчати.
- Пре годину-две на њеном Фејсбуку се појавила та прича. На све могуће начине сам покушао да то зауставим. Пошто се ради о некој врсти криминала преко Фејсбука, разговарао сам с полицијом да је упозори да престане с тим малтретирањем. Жену уопште не знам и, као што видите, нигде нема заједничких слика. Истина је да су ме пратиле све могуће политичке измишљотине и сада када сам се повукао, стало ми је до мира. Тражићу интервенцију полиције - прича Коштуница.
Он каже да је прогањање ишло до те мере да је она дошла на његова врата.
- Једном је покушала да дође код мене, али сам ја то избегао рекавши да нисам у Београду. Жена није у реду, разговарао сам са психијатрима, рекли су то исто. Дошла је некако и до мог броја телефона... Онда сам звао човека из МУП и рекао да не тражим никакве привилегије, али нека то престане. Разговарали су с њом, обећала је да ће да се смири, али ето, видите... Чак сам се преко неких пријатеља који се више баве тим стварима распитао да ли ти профили могу да се скину са Фејсбука. Испоставило се да је тај њен лажни профил немогуће скинути, да та процедура мора да иде до Америке.... Ето, помозите ми да скинем ту беду с врата, мада она неће да престане, али бар да јавност зна о чему се ради - додаје Коштуница.
Извесна Љиљана с Дорћола, која је на свом Фејсбук профилу већ променила презиме у Коштуница, новинарима је рекла да је у љубавној вези са Војиславом Коштуницом. - Нас двоје се одавно познајемо, а поново смо се срели 2012. године. Дружимо се, ми живимо живот. Ускоро ћемо се венчати и бићете о томе обавештени - изјавила је новинару који је до ње дошао путем друштвених мрежа.
На питање да ли може да нам достави заједничке фотографије као доказ да је њихова веза заиста истинита, она је овако реаговала:
- Не док не будемо обавили грађанско венчање, а има их доста, заиста. То је његова жеља и ја је поштујем. Воја не зна да ја причам са вама, али ћу му рећи. Он, ево, шета по дворишту, обавестићу га да текст сутра излази... Иначе, ја сам већ 30 година у приватном бизнису, живим у Београду, Врњачкој Бањи, купила сам викендицу у Краљеву, а повремено сам и са Војом у Белановици.

Прочитајте ОВДЕ зашто је Биљана Плавшић пожелела да Карли Дел Понте олупа пикслу о главу. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА