Најновије

МУЧИЛИ ГА, СЕДЕЛИ МУ НА ГЛАВИ И ШУТИРАЛИ: Комуналци се иживљавају над човеком, људи у шоку (ФОТО/ ВИДЕО)

На Фејсбуку се појавио снимак на којем се види неколико припадника шабачке комуналне полиције који су оборили и малтретирали човека пре него што су га ухапсили. Снимак је направила жена која у једном тренутку каже да му је супруга.

Нова тортура комуналаца (Фото: Фејсбук)

Снимак је, како се наводи у Фејсбук посту, настао на шабачкој бувљој пијаци. У сред бела дана, наочиглед великог броја људи од којих су неки сликали и снимали цео ицидент, припадници комуналне полиције ставили су лисице на руке једном од продаваца са те пијаце.
Како се може чути, непосредно пре почетка снимка дошло је до обрачуна између ухапшеног и комуналних полицајаца, а један од њих каже да је продавац насрнуо на њих.
 
Очевици, међутим, наводе да су комунални полицајци палицама кренули на човека, оборили га на земљу, седели му на глави....
У једном тренутку се чује како комунални полицајац ухапшеном каже: "Ми имамо иста овлашћења као они....", вероватно притом мислећи на регуларну полицију.
"Ово је срамота и иживљавање!", "Што не лове лопове који краду и обијају куће", "Тек тамо ћете тући" - само су неки од коментара људи који су били сведоци овог инцидента.
Погледајте видео:
Погледајте ОВДЕ жесток сукоб полиције и демонстраната на улицама Скопља! Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА