Најновије

НЕ МОГУ ВИШЕ ДА ИЗДРЖИМ! Тамара Ђурић се онесвестила када је чула шта јој је уграђено у задњицу

Због свега што јој се догодило, Тамара је све мршавија, буквално једва стоји на ногама...

Тамара Ђурић (Фото: Инстаграм)

Бивша учесница “Фарме” Тамара Ђурић којој је здравље озбиљно угрожено због изливања силикона у задњици, недавно је сазнала да су јој лекари на једној приватној клиници уградили најјефтинији аква-филер кинеске производње, и то су папрено наплатили, чак 5.000 евра.

Тамари, која је драстично смршала током боравка на ВМА, јуче је поново позлило и она се онесвестила.
– Због свега што јој се догодило, Тамара је све мршавија, буквално једва стоји на ногама. Јуче ујутру је устала и покушала да оде то тоалета, и срушила се насред собе. А кап која је прелила чашу је било то када су јој лекари рекли да је у њеној задњици аква-филер кинеске производње. Тај аква-филер је у њеном телу изазвао тешку инфекцију, против које су стручњаци са ВМА немоћни јер до сада нису имали такав случај. Ткиво јој је срасло са тим материјалом и под великом је упалом. Због тога лекарима једино преостаје да филер испирају водом.  Само се тако његова количина у телу може смањити. Али, тај процес је веома спор. Међутим, тај процес се одвија веома споро. Такође, јаким антибиотицима се спречава ширење аква-филера по остатку тела и ткива – наводи извор близак Ђурићевој.

Тамара размишља да напусти ВМА и лечење настави у иностранству, иако је презадовољна лекарима и третманом. Клинике и болнице у иностранству имале су искуства са оваквим стварима што је предносту односу на наше болнице.

– Ово не иде онако како сам планирала. Материјал је ко зна какав и бог зна одакле. Доктори са ВМА су према мени били искрени и рекли ми да ово лечење може да потраје месецима, ја то не могу да чекам, тако да ћу почетком следеће недеље да да размислим како да убрзам тај процес. Не знам колико ће та моја одлука бити паметна, али ја више не могу да издржим. Али не дам се, не дам душманима да се радују – поручила је Тамара која покушава да остане ведра и позитивна упркос свему што ју је задесило.
У "Паровима" оргије, није се знало ко се с ким хвата, испадале груди, севале гузе и међуножја, а онда је почела лезбо акција! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА