Најновије

Француски водитељ монструозно извређао Србе, а онда је мора да се извини! Погледајте шта је рекао

Француски радио водитељ Гијом Мерис се јавно извинио свим Србима поводом његове изјаве на радију "Франс интер“ да "разговарати са Србима значи да вам остаје још 15 минута живота“.

Гијом Мерис (Фото: Фејсбук)

Изнервиран, чињеницом да Марин ле Пен на својим предизборним скуповима не дозвољава да се уносе заставе страних земаља, с изузетком српске, Мерис је у својој ранијој емисији рекао: "Je vous rappelle que parler avec les Serbes fait chuter votre esperance de vie de 15 minutes" (Подсећам вас да разговор са Србима смањује ваш очекивани животни век на 15 минута).
После бројних реаговања српксе заједнице широм света, који су на адресу његове радио станице послали хиљаде протестних коментара! 
На самом почетку своје нове емисије Мерис се извинио свим Србима поводом своје изјаве, нагласивши да је примио велики број порука од којих је једну и цитирао и која каже да ће „бити испечен на ражњу“.
Иронично је додао да та изјава „потврђује оно што је претходно рекао о Србима али се не прецизира време“. Ипак је затражио извињење свих Срба и нагласио да наравно „нису сви Срби такви“ и да се у медијима често изговоре брзо неке ствари без размишљања.
Информација о његовој увреди је обишла свет, па вам се овом приликом и захваљујемо што сте реаговали и „натерали“ водитеља да се извини целом српском роду. Погледајте ОВДЕ најјачи адут српске војске.
Извор: svisrbiuparizu.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервију са Арно Гујоном, Французом који помаже Србима на КиМ
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА