Најновије

Зоран Марјановић открио истину о вези са певачицом!

Зоран Марјановић (38), супруг брутално убијене певачице Јелене Крсмановић Марјановић (33) из Борче, изјавио је јуче да није у љубавној вези са једном певачицом којој компонује песме.

Марјановићи (Фото: Јутјуб)

Он наглашава да још није преболео Јелену и да му не пада на памет да уплови у нову љубавну везу.
- Каква, бре, нова девојка, каква певачица?! Могу да кажем да су те чаршијске приче о томе да имам девојку чиста глупост! Моје ране на души су још свеже и велике. Ево, да будем искрен, још се нисам вратио послу, јер ми је много тешко. А како се нисам вратио послу, нисам у контакту са људима с естраде, а камоли да постоји некаква певачица - истиче Зоран и додаје да му је стало да убица његове супруге буде што пре ухапшен како би правда победила и како би се дошло до истине.
Марјановић је додао да у овом тренутку у његовој души влада велика пустош, али да се бори због ћерке Јане и сина Уроша, из првог брака.
- Не могу рећи да ћу цео живот у будућности остати сам, не знам шта ће бити, али сада у мом срцу нема места за другу жену - категоричан је Марјановић.
Он је рекао да је прекјуче, након 13 месеци од Јелениног убиства, ишао на гробље у Борчи да посети њег гроб.
- Био сам на гробу на тачно 13 месеци откако ми је неки бездушник убио жену и мајку наше ћерке - рекао нам је потресени Марјановић.
Он додаје му је сада најбитније да убица буде ухапшен и да правда и истина буду задовољене.
Јелена Марјановић нестала је у суботу, 2. априла 2016, око 15 сати док је трчала насипом у борчанском насељу Црвенка. Нестала је на потезу од 1.800 метара. Махнула је Јани и Зорану, који су остали да сачекају да истрчи своју деоницу. Након што су приметили да је нема, почели су да је траже, а у потрагу су се укључили и њихови пријатељи. Јеленин нестанак супруг је полицији пријавио након четири сата безуспешне потраге.
Те кобне вечери терен је претражен, а потрага је настављена и сутрадан, али ње није било. Њен телефон је звонио и звонио, али се нико није јављао. Следећег дана њено беживотно тело нађено је у каналу. Није мучена, није силована, али јој је глава, према обдукционом налазу, избодена највероватније малим шрафцигером.
Током опсежне полицијске истраге извршена су разна вештачења и саслушано је више од 300 сведока, али ниједна особа за сада није окривљена за то убиство. Погледајте ОВДЕ како је Зорана Михајловић запретила Зорану Бабићу. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте како је певала покојна Јелена Марјановић:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА