Најновије

ЗОРАНА ПРЕТИ: Од Бабића очекујем само једно!

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да од в.д. директора "Коридори Србије" Зорана Бабића очекује само резултат и да се квалитетно и у предвиђеним роковима заврши Коридор 10, а да ће у томе имати њену подршку.

Зоран Бабић (Фото: Медија центар Београд)

- Овај велики посао је при крају, али зато баш сада морамо да уложимо највише рада и труда. Зато од новог вршиоца дужности директора Коридора Србије Зорана Бабића очекујем исто оно што сам тражила од његових претходника - а то је резултат. Ништа мање и ништа више - поручује Михајловићева, саопштено је из њеног кабинета.
Она каже да очекује да "Коридори Србије" испуне уговорене обавезе и да у квалитету и предвиђеним роковома заврше овај изузетно важан посао.
- Верујем да је Зоран Бабић свестан одговорности коју је преузео, а у мени и министарству које водим ће, као и његови претходници, имати сву потребну помоћ и пуну подршку да завршимо Коридор 10 - рекла је Михајловићева. Не постоји већи интерес за државу и нашу Владу Србије, нити већи задатак за мене лично од завршетка Коридора 10. Србија са изграђеним Коридором 10, ауто-путем који повезује Србију са Македонијом и Бугарском, постаје најбржа и најкраћа веза истока и запада Европе и незаобилазан саобраћајни центар овог дела Европе, рекла је Михајловић. Према њеним речима, Коридор 10 нису само ауто-пут, мостови и тунели, већ и велики привредни потенцијал Србије, јер ће поред већ изграђених више од 50 фабрика у близини ауто-пута нићи нове у којима ће радити наши грађани. - Да не говорим о већим приходима од путарине, трговине и свих других послова који ће бити отварани у близини ауто-пута - каже Михајловићева. - Није тајна да нисам била задовољна радом досадашњег руководства предузећа “Коридори Србије”, који су у име државе Србије инвеститори на Коридору 10. Неколико пута сам јавно исказивала своје незадовољство начином рада, а последњи пут када сам пред првомајске празнике са премијером Александром Вучићем обишла деонице на Коридору 10 - каже потпредседница Михајловић. Она додаје да није тајна ни да се залаже да се сви директори јавних предузећа бирају на конкурсу, наводи се у саопштењу. Влада Србије именовала је јуче функционера СНС Зорана Бабића за директора Коридора Србије. Бабић је на том месту наследио Дмитра Ђуровића. У прошлом парламентарном сазиву Бабић је био шеф посланичке групе СНС. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте чувени гаф Зорана Бабића:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА