Најновије

ЛЕПОТИЦА СЕ УДАЛА ЗА КОПИЈУ КВАЗИМОДА: Кад је умро, шокирала се коме је оставио богатство! (ВИДЕО)

Сандрин се бавила некретнинама и тачно је знала колико је Марсел "вредео". Одлучила је да се уда за њега, али оно што је доживела није могла ни да сања!

Сандрин и Марсел (фото: Јутјуб принтскрин)

Наиме, Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
Његов дом се налази у Швајцарским Алпима, између два луксузна ски ризорта, тако да је његова вредност током година још више порасла. Можда није тако изгледао, али је био јако здрав човек.
Желео је да подели своје богатство са другима, па је направио кућице на свом имању за родбину и пријатеље, да ту живе, а не плаћају кирију.
Са 67 година није био заинтересован за жене, али је упознао Сандрин Девијар, прелепу 25 година млађу Парижанку.
Суседи су га упозоравали на њу. Веровали су да је с њом само због његовог новца. Сандрин се бавила некретнинама и тачно је знала колико је Марсел "вредео". Људи су приметили овај пар, модерна млада жена и квргави стари човек.
Чинило се да га она тако поткрада, али Марсела није било брига. Превише је уживао. Године 2011. упркос неодобравању читаве заједнице, венчали су се. Сви су већ сумњали у њу, а након венчања дала је још више разлога за сумњу.
Наставила је да живи и ради у Паризу, а Марсела је посећивала само када је имала времена. Након годину дана брака, Марсел је са два пријатеља доживео саобраћајну несрећу. Остали су преживели, али Марсел је погинуо. Сељани су мислили да је Сандрин крива за несрећу. На сахрани је плакала.
Моменат касније, почела је да захтева да се његови станари иселе. Ипак је на крају испало да је Марсел имао једно изненађење. Оставио је све брвнаре које је изградио својим станарима који су живели у њима.
Новац је оставио породици и пријатељима. Сандрин није добила ништа. На крају се ипак удала за њега због користи, али Марсел није био тако рањив као што су други мислили. Једног другог богаташа жена је пријавила како је туче и наноси јој видљиве повреде, а онда је он поставио скривену камеру. Погледајте ОВДЕ. Извор: virealno.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА