Најновије

И ДАЧИЋ ЗАПРЕТИО: Тончев и остали да пазе шта причају!

Лидер СПС Ивица Дачић изјавио je за Политику да Новица Тончев своје тврдње да "СПС-у прети утапање у СНС" није изнео на седници било ког страначког органа.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

Дачић је додао да су сви чланови Председништва СПС на седници у понедељак били јединствени у погледу страначке политике.
Подсетимо, Тончев, који је члан Председнштва социјалиста и народни посланик, пре неки дан је изјавио да СПС губи идентитет као странка и упозорио на опасност да ће нестати с политичке сцене. 
"Упозорио сам их да воде рачуна о изјавама. Ако имају нешто да кажу, имају страначке органе", каже на то Дачић.
"Вечерње новости", с друге стране, пишу да су последњи иступи Тончева, који је тврдио да СПС-у прети опасност да нестане због превеликог приближавања напредњацима, били тема његовог састанка са Дачићем. 
Дачић је упозорио Тончева да престане да јавно говори против сарадње СПС са СНС и да на тај начин угрожава владајућу коалицију. Тончев је био тема седнице Председништва СПС на којој је одлучено да је сарадња са напредњацима унапређена и да не би више смело да буде опречних изјава о томе у медијима. 
Наводно је незадовољан позицијом у странци и да очекује да добије место потпредседника СПС. Прочитајте ОВДЕ и све о најсавременијим адутима српске војске.
Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ивица Дачић одржао лекцију Албанцима у Скупштини
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА