Најновије

ПУТИНА ШТИТИ 10.000 ЉУДИ: Погледајте његово обезбеђење у акцији! (ВИДЕО)

Руски председник Владимир Путин је један од најзаштићенијих људи на свету. О животу шефа Кремља у свакој секунди брине најмање 10.000 људи који спадају у најобученије људе на планети.

Обезбеђење штити Путина и Меркелову од упада активисткиње (Фото: Јутјуб)

Међу њима су високоутренирани командоси, за које ни њихове породице не знају чиме се баве, стотине агената, личног обезбеђења, особља и особе са специјалним задацима, попут кувара и дегустатора хране.
Када Путин иде у званичну посету некој земљи поједини чланови његовог обезбеђења иду дамо и по неколико месеци раније како би испитали терен. После тога, агенти Федералне службе безбедности праве анализе и одређују план кретања председника.
"Некада изгледа као да Владимир Путин сам ноншалатно шета, међутим, истина је да га у тада посматра стотину људи из обезбеђења. Изглед његовог личног обезбеђења строго је прописан. Морају да буду барем 20 центиметара виши од њега, али да истовремено не буду упадљиви", испричао је својевремено један руски новинар.
На челу Путинове Федералне службе безбедности већ 14 година налази се генерал Виктор Золотов о коме се много писало али се у суштини не зна толико много. Он је Путинов човек из сенке.
Путин га је упознао почетком деведесетих, као једног од телохранитеља тадашњег градоначелника Ст.Петерсбурга, Анатолија Собчака. Путин је у том тренутку заменик градоначелника, али ван службе, Золотов је отада његов бокс и џудо-спаринг партнер. Наводно, и данас, с обзиром да шеф Русије одржава спортску форму.
Прочитајте ОВДЕ и како је Путинова одлучност да уништи нови Светски поредак утицала на његову популарност у свету. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Туча обезбеђења у Путиновој близини
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА