Најновије

СПС: Подршка Вучићу је била мудар и одговоран политички потез

На седници Председништва СПС-а једногласно је оцењено да је одлука о подршци заједничком председничком кандидату Александру Вучићу била мудар и одговоран политички потез у интересу Србије и њене политичке стабилности.

Дачић (Фото: СПС)

Такође је истакнуто да су се чланови и бирачи СПС-а одазвали позиву руководства Партије и да је остварен циљ - убедљива победа заједницког кандидата у првом кругу, саопштила је Служба за информисање Главног одбора СПС.
"Резултати локалних избора одржаних непосредно после председничких, показали су да СПС, не само да није изгубио идентитет, већ је остварио боље резултате него на прошлим изборима. У овом периоду унапређено је међусобно поверење и сарадња са СНС-ом, што ће бити настављено сарадњом у новој влади, као и на свим другим нивоима", истиче се у саопштењу.
СПС се показала као одговоран и државотворан политички партнер, који дели заједничке циљеве са СНС-ом и Александром Вучићем, о Србији на европском путу, која штити своје националне и државне интересе, и жели модерно, економски развијено и социјално праведно друштво, додаје се у саопштењу. Енглези тврде да је ЦИА покушала да убије Слобу!Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић назива Дачића лажовом:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА