Најновије

ПОНИЖАВАЈУЋЕ! Мирела први пут отворено о се*у са Милијем: Суочавам се са траумом (ВИДЕО)

После свадбе века у Паровима, главна тема су и даље Милутин Радосављевић Мили и Мирела Лапановић.

Искоришћена (Фото: Јутјуб)

Пре свадбеног весеља Мирела и Мили су имали нешто што је подигло много прашине у Србији. Јавност је била подељена, а снимак њихове акције почео је да кружи друштвеним мрежама. Многи су осудили Милоија да је искористио Мирелино несвесно стање и сексуално општио са њом, док се она огласила и рекла да секса није билио и да Мили није крив ни зашта, сем за то што је све ово уопште и постало прича.
Погледајте шта се дешавало испод прекривача те фамозне вечери. Поводом ове непријатне ситуације која је настала, Мирела је села у врућу столицу и проговорила о свему. Њу је Анамарија испитивала о Милију, а Лапановићева је дала баш понижавајућ одговор. на питање да ли би у оваквим ситуацијама могла да се роди нека емоција према мушкарцу као Мили, кроз смех је рекла.
- Ма нема шансе, ни у каквим условима не би могао да ми се свиди неко као мили - изјавила је она, и додала. - Када се напијем не знам шта радим. Сама направим невољу и суочавам се са последицама. То сам ја - поручила је она, мислећи на ситуацију са Милијем. Како су се две учеснице тукле голе у Паровима погедајте ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Лепа Брена ошамарила водитеља због питања које јој се није свидело:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА