Најновије

ТОДОРИЋУ ВИШЕ НЕМА СПАСА! Агрокор дугује преко 5 милијарди евра

Дуг Агрокора износи 40,4 милијарде куна (5 милијарди и 390 милиона евра)! Ову цифру објавила је нова управа Агрокора која, по свему судећи, тешко ће моћи да успе да санира оволики дуг.

Toдорић (Фото: Јутјуб)

Иако се већ месецима зна да Агрокор дугује милијарде добављачима и банкама, сада је први пут од кризе објављена права истина дуговања концерна хрватског бизнисмена Ивице Тодорића.
Према овим цифрама дуг Агрокора је пре девет месеци износио 34,3 милијарде куна, али је он сада почео да вртоглаво расте због нагомиланих камата и нестрпљивих повериоца и банака.
Нова управа Агрокора најавила је и отказе за 190 запослених, али сада та цифра делује као превише мала да би успео да се заустави раст дуга.
Остаје да се види какве ће сада потезе повући Влада Хрватске, као и остале владе у региону пошто је више него очигледно да Тодорићу сада практично нема спаса и да су државни буџети превише плитки чак и када би желели да му изађу у сусрет. Брутални одговор Дачића на прозивке Бориса Тадића прочитајте ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић о дешавања у Агрикору.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА