Најновије

ЦИРКУС У СКУПШТИНИ: Шешељ од Мартиновића направио лемура!

Радикали правили шоу програм у Скупштини!

Александар Мартиновић (Фото: Медија центар)

Они су наиме колегама и новинарима делили свеже одштампану књигу “Александар Мартиновић, Како сам газио Тому и Вучића”, у којој се налазе неки од говора садашњег шефа посланичке групе СНС из времена кад је био посланик радикала.
Књигу је издала Српска радикална странка, а на њеним корицама је слика - фотомонтажа Александра Мартиновића на којој је он пола човек, пола животиња која подсећа на лемура и биографија где се на крају каже да је “године 2014. погазио све своје младалачке идеале, политичке принципе, одрекао се српске националне идеологије и издао СРС, те сада напредњацима у Парламенту служи као страшило за птице”.
Лидер СРС Војислав Шешељ рекао је да се у књизи налазе стенограми Мартиновићевих говора и изјава у парламенту, што се може проверити лако, као и да је књига тек сада штампана јер до није било финансијских могућности, а “да би било штета да су тако мудре мисли остале незабележене”.
И сам Мартиновић, јуче је добио на поклон свој примерак књиге.
- Поделили смо књигу свим посланицима. Узимали су је и напредњаци. Лично сам је однела и Александру Мартиновићу и тражила његов аутограм. Није хтео да ми да, али је књигу задржао и видела сам како је листа - испричала је посланица СРС Александра Белачић.
Шеф посланичке групе СНС Александар Мартиновић јуче није желео да коментарише ову ситуацију, а његов партијски колега Владимир Ђукановић оценио је да фотомонтажа на корицама књиге највише говори о онима који су је ту ставили.
- Свако у животу има право да нешто каже и да промени мишљење, није то ништа страшно. Али ако мислиш да ћеш неког наружити на тај начин што ћеш му ставити фотографију какву су му ставили на књигу, то више говори о онима који су ту фотографију ставили, и они у тој фотографији виде себе - казао је Ђукановић. Погледајте ОВДЕ драматично предвиђање америчких обавештајаца. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте окршај Шешеља и Мартиновића у скупштини:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА