Најновије

МИРОСЛАВ ПАРОВИЋ: Великоалбанске претензије опасност за цео Балкан!

Председник Народног слободарског покрета Мирослав Паровић поручио је у Македонији да су великоалбанске претензије претња и Србији и Македонији и да зато две државе морају сарађивати на спутавању тог плана.

Мирослав Паровић (Фото: Народни слободарски покрет)

Делегација Народног слободарског покрета на челу са Мирославом Паровићем боравила је у посети Македониј, а у централи Демократске партије Срба у Македонији, их је дочекао председник те странке и посланик у парламенту Македоније, Иван Стоилковић.
Стоилковић је саговорницима указао на сложену политичку и безбедносну ситуацију у Македонији. Он оцењује да је то резултат активности дела међународне заједнице, којој је, како он наводи, потребан конфликт на Балкану, стога раде све како би продубили кризу.
Паровић је рекао како је више него јасно да НАТО креира конфликт и да је разлог томе покушај пресецања транзитног пута Коридор 10, који спаја Истанбул са Бечом, наводи се у саопштењу Покрета.
- Великоалбанске претензије су јасна претња Србији и Македонији, те стога две државе и два народа морају активније сарађивати на спутавању тог мафијашког плана - закључио је Паровић.
Делегација Народног слободарског покрета посетила је спомен комплекс "Зебрњак", посвећен Кумановској бици, као и једину српску општину у Македонији, Старто Нагоричане.
Руководству општине је том приликом предочена идеја Српског културног простора и потреба да Србија као матица води рачуна о опстанку Срба ван Србије, наводи се у саопштењу. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте шта су Мирослав Паровић и Стефан Стаменковски рекли о постизборним немирима:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА