Најновије

КАКВО ПРИЗНАЊЕ - Звезда у друштву Чикаго Булса, Хјустон Рокитса и многих других великана!

После сјајне сезоне у Евролиги, Црвена звезда мтс има још нечим да се похвали, што је данас и учинила на званичном клупском сајту.
Наиме, како је саопштено из Црвене звезде мтс, њен маркетиншки тим добио је велико признање из Евролиге и позив за учешће на спортској конференцији, на тему спортског маркетинга и комуникације са навијачима.
Оно што је посебно занимљиво, то је да ће учешће на овој конференцији узети и представници појединих клубова из НБА лиге, попут Милвоки Бакса, Хјустон Рокетса, Њујорк Никса, Чикаго Булса, али и европских великана, попут Барселоне, ЦСКА. Представници КК Црвена звезда мтс ће учествовати на панелу чија је тема спортски маркетинг и комуникација са навијачима. На поменутој теми предавачи бити директор маркетинга КК Црвена звезда мтс Филип Сунтурлић и представник Чикаго Булса Мет Бонер. Термин овог панела је 19. мај од 11:30, а Сунтурлић ће дан раније одржати предавање студентима Евролигиног института на тему спортски маркетинг и брендирање. ''Позив на Евролигин бизнис самит је огромно признање за вредан и предан рад маркетиншког тима Црвене звезде који је у последњих неколико сезона придобио бројна признања за учињено на пољу популаризације клуба и Звезде као бренда.Стога, црвено-бели ће наћи своје место на Фајнал фору Евролиге и то не само маркетиншки тим Црвене звезде мтс, већ и јуниори који ће наступати на Фајнал ејту који се игра у време одигравања завршног турнира најјачег клупског европског такмичења.Ово је још један доказ да је КК Црвена звезда мтс одавно превазишла оквире Србије и региона. И то не само на терену где у Евролиги црвено-бели кошаркаши уз помоћ најбољих навијача у Европи поносно представљају своју земљу и регион.Менаџмент клуба ово не сматра само као велико признање, већ као и обавезу да настави у истом ритму и постигне још боље резултате јер простора за напредак увек има'', поручују из Црвене звезде мтс. Избор: www.sporstke.net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА