Најновије

Партизан се обратио УЕФА пред гостовање у Нишу?

Црно-бели не желе ништа да препусте случају пред одлучујуће утакмице у текућој сезони! После све снажнијих оптужби из Црвене звезде на њихов, али и на рачун Фудбалског савеза Србије, а у очекивању различитих врста притисака који би могли да их дочекају на нишком ''Чаиру'' у среду, из Партизана су се одлучили на још један важан корак, како би регуларност утакмице против Радничког била на максималном нивоу.

Фото: partizan.rs

Наиме, како је пренела Б92, клуб из Хумске је у УЕФА послао допис поводом предстојеће утакмице у Нишу.
Поменути извор наводи да су црно-бели затражили од УЕФА да пошаље свог посматрача на ову утакмицу, како би осигурали регуларне услове током свих 90 минута.
Одговор из Ниона се тек очекује, али времена нема много, јер је утакмица између Радничког и Партизана на програму у среду од 17 часова.
Такође, у Хумској очекују и да ФСС одреди нашег најбољег арбитра да дели правду на ''Чаиру'', мада су се јуче појавиле медијске спекулације да би Бојан Николић могао да буде у тој улози.
Медији такође преносе да ће са црно-белима у Ниш поћи и кувар, како би се избегао сценарио који су доживели кошаркаши Партизана недавно током Купа Радивоја Кораћа у Нишу, па је јасно да у Хумској желе да изненађења сваке врсте сведу на минимум када је у птању гостовање Радничком на ''Чаиру''. Извор: www.sportske.net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА