Најновије

ПОЛ КРЕЈГ РОБЕРТС О ШОКАНТНИМ САЗНАЊИМА ИЗ РУСИЈЕ: Долази време за умирање, јесте ли спремни?

“Пре педесет година, улице Лењинграда су ме научиле једну ствар: Ако је борба неизбежна, морате ударити први.“ Владимир Путин

Пол Крејг Робертс (Фото: agenceinfolibre.fr)

Пише: Пол Крејг Робертс
У дисоптијском роману Џорџа Орвела из 1949. године, “1984,“ информације које више нису у складу са објашњењима Великог брата се бацају низ меморијску рупу. У стварној америчкој дисоптији у којој тренутно живимо, информација се уопште и не објави.
26. априла је генерал-потпуковник Виктор Познихир, заменик шефа Дирекције за главне операције руских оружаних снага, изјавио на Међународној конференцији безбедности у Москви да су Оперативне команде руског Генералштаба закључиле да Вашингтон спрема нуклеарни удар на Русију.
Times-Gazett у Ешланду у Охају је био једини амерички штампани медиј који је Гугл претрага избацила, а који је објавио ову најалармантнију најаву. Испало је да Гугл претрага нема извештаје на америчким телевизијама, као ни на канадским, аустралијским, европским, или било којим другим медијима, осим РТ и интертнет сајтовима.
Нисам могао да пронађем ни један извештај да је било који амерички сенатор или представник, или било који европски, канадски или аустралијски политичар подигао глас забринутости.
Нико у Вашингтон није позвао Путина да му каже да је све то грешка, да САД не припрема нуклеарни први удар на Русију, или да пита Путина како се ова озбиљна ситуација може умирити.
Американци чак и не знају ништа о томе, осим мојих читалаца.
Очекивао бих барем да је ЦИА подметнула причу у  Washigton Post, New York Times, CNN, MSNBC и NPR да је генерал Познихир изразио своје лично мишљење и да се то не треба узети за озбиљно. Али, очигледно Американци и њихови европски вазали ни не знају да је таква оптужба изнета.
Као што сам објавио пре извесног времена, и недавно у мојој колумни о Северној Кореји, кинеско руководство је такође закључило да САД намерава да спроведе нуклеарни први напад против Кине.
Сама Русија или Кина може уништити САД. Ако се удруже, уништење САД ће бити неизбежно. Каква је интелигенција, ако је уопште има, и морал, ког очигледно нема, америчког вођства да несмотрено и неодговорно позива Русију и Кину да предухитре Вашингтонов напад на њих са нападом на САД?
Сигурно чак ни ноншалантни Американци нису толико глупи да мисле да ће Русија и Кина само седети и чекати Вашингтонов нуклеарни напад.
Преживео сам сваку фазу Хладног рата. Учествовао сам у њему. Никада у свом животу нисам доживео ситуацију у којој су две нуклеарне силе биле уверене да трећа намерава да их изненади са нуклеарним нападом.
Ја сам подржао Трампа јер је он, за разлику од Хилари, рекао да ће нормализовати односе са Русијом. Уместо тога, он је подигао тензије између нуклеарних сила. Ништа није неодговорније или опасније.
Тренутно се налазимо у најопаснијој ситуацији мог живота, а постоји нула свесности о томе и уопште нема дискусије о томе!
Како је то могуће? Путин издаје упозорења годинама. Он је западним медијима, више од једног пута, рекао да они, својом неискреношћу, гурају свет у нуклеарни рат. Путин је изнова и изнова понављао: “Ја издајем упозорења а нико их не чује. Како да допрем до вас?“
Можда ће морони чути када се облаци у облику печурке појаве над Вашингтоном и Њујорком, а Европа престане да постоји, а хоће уколико Европа настави сукоб са Русијом, као што је захтевано од Вашингтонових добро плаћених вазала.
У последњих неколико година сам извештавао о реакцијама кинеске владе на америчке ратне планове за нуклеарни напад на Кину. Кинези су показали како би њихове подморнице уништиле западну обалу САД-а, а њихове  ICBM  би докрајчиле остатак земље.
Ја сам известио о свему томе, а то није произвело никакав одговор. Меморијска рупа није била потребна, јер ни Вашингтон, ни продани медији, ни интернет нису приметили. Ово је безбрижност до хиљадитог степена.
У Америци и њеним подређеним, пузећим вазалним државама, информација се никада не објави, па тако никада не треба да се баци низ меморијску рупу.
Ако убедите некога да ћете их убити, они ће први убити вас. Влада, као ова која постоји у Вашингтону, која уверава моћне земље да су оне на мети, је влада која уопште нема поштовања за животе свог народа или народа у свету, или за било који живот на планети Земљи.
Таква влада, као у Вашингтону, је зло изван сваке мере, као и медијске курве и европске, канадске, аустралијске и јапанске вазалне државе које служе Вашингтону на рачун својих грађана.
Упркос свим напорима да верују у супротно, руско и кинеско руководство је коначно стигло, са закашњењем, до схватања да је Вашингтон зао до сржи и да је заступник Сатане.
За Русију и Кину, сатанско зло које влада на Западу је смањило избор за Русију и Кину на њих или нас.
Нову колумну Лазанског можете прочитати ОВДЕ.
Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Пол Крејг Робертс: Шта ће се десити са Америком у 2017.години
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА