Најновије

ПРОЦУРИЛЕ ГОЛЕ ФОТКЕ: Милица Дабовић без иједне крпице!

Пошто је претрпела физичко насиље од бившег дечка Симона, Милица Дабовић ужива у љубави са вољеним Вуком, али сада је процурило нешто што би могло поново да узбурка идилу.

Милица Дабовић (Фото: Инстаграм)

Милица је, сећамо се, изјављивала као су медији од ње направили старлету уместо успешне кошаркашице, међутим, сад је, како наводи "Ало", сама направила кикс. 
Дневни лист је дошао до фотографије коју је Дабовићева, наводно, слала непознатом дечку, а он касније разделио својим друговима. 

Бивша кошаркашица је, према писањима, слала слике дечку који јој се удварао, а очигледно и она њему. Како је фотографија на којој гола Милица само рукама прекрива груди уз видљиве тетоваже на интимним деловима настала, наводно, пре нешто више од годину дана, јасно је да је она тада била у вези са Симоном. 
- Милица се у то време дописивала са једним дечком који јој је даноноћно пружао пажњу путем порука. Иако је била са Симоном, она је, када остане сама, пажњу поклањала тајном удварачу. Он је био упућен у њене свакодневне активности, јер му је олакшавајућа околност била да је она позната личност и да увек може лако да сазна где је она и са ким се креће - наводи извор дневног листа. 

Када је схватио да се између Милице и њега неће десити ништа више од виртуелног флерта, дечко је, према наводима, проследио њене провокативне фотографије својим пријатељима. 

Због овог Дариног секси снимка Бубамару су назвали српском Памелом Андерсон. Тај снимак можете погледатиОВДЕ.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секси Милица Дабовић
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА