Најновије

"НАТО изазива руског медведа"

НАТО намерно потхрањује схватање Русије као претње како би продужио сопствено постојање, изјавио је за РТ бивши шеф француске контраобавештајне службе и оснивач Међународног центра за истраживање тероризма и пружање помоћи жртвама терористичких напада у Француској.

Илустрација (Фото: hdwyn.com)

„Као и свака организација, Северноатлантска алијанса жели да настави да живи и једини разлог како би се продужило њено постојање сте ви — Русија“, рекао је Боне за РТ.
Он је изразио жаљење што је Француска, након што је напустила командне структуре Алијансе 1966. године, поново постала део тих структура 2009. године, током мандата председника Николе Саркозија. Боне је то назвао огромном грешком, изјавивши да Северноатлантска алијансу треба реформисати.
Према његовом мишљењу, НАТО представља већу опасност неко корист.
„Бескорисно је стварати проблеме Русима, потпуно је бесмислено терати вас да се бринете, не треба изазивати руског медведа“, додао је он.
Боне сматра да Французи не верују у изјаве да је Русија на било који начин била умешана у председничке изборе у републици.
„Зато су се у председничку кампању отворено мешали многобројни финансијски интересни кругови, како француски, тако и међународни.“
Према његовим речима, Русија је за Запад „црвена крпа“, али „то више не функционише“.
„Могу вас уверити да Французи, на срећу, више не верују у то. Међутим, на тај начин се покушава да се људи натерају да поверују да се Русија мешала у изборе. Не могу себи да представим како било која земља — Русија, Кина или Иран — могу уз помоћ сајбер напада да се мешају у председничке изборе, ако гласају сами грађани“, сматра Боне. Како завршавају они који ударе на сиријске "Тигрове" погледајте ОВДЕ.
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Авиони на паради поводом Дана победе у Москви:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА