Најновије

Ким Џонг Ун против глобалне елите: Уз Путина сам, у овој години Нови светски поредак ће пропасти

Ким Џонг Ун је обећао да ће се придружити борби против глобалне елите, рекавши да он 2017. годину види као годину када ће Нови светски поредак пропасти.

Ким Џонг Ун (Фото: Синхуа)

Лидер Северне Кореје се чини спремним за суочавање са глобалистичком елитом у последњем тренутку, у очајничком покушају да се заустави избијање Трећег светског рата, преноси медијски сервис Демократксе Народне Републике Кореје.
Џонг Ун, који се сматра модном иконом у Пјонгјангу, је изузетно миран човек који тихо говори, кажу они који се налазе око њега.
“Желим свет без нуклеарног оружја, без рата, где народи могу да славе и поштују међусобне разлике без страха у својим срцима,“ рекао је он слушаоцима у недавној радио емисији.
“2017. године ћу зауставити Нови светски поредак од започињања трећег светског рата,“ рекао је Џонг Ун милионима грађана.
“Други пробуђени лидери, попут Владимира Путина ће, надам се, да ми помогну,“ наставио је он.
“Али схватите ово. Ако САД наставе са агресијом према нашем народу, ми ћемо се као животиње сатеране у ћошак борити са сваким атомом енергије који имамо. Ако морамо показати нашу спремност да се боримо коришћењем нуклеарног оружја, онда ћемо то и урадити. Испаљиваћу ракете све док се не постигне мир.“
Северна Кореја је раније изјавила да би била вољна да се одрекне нуклеарног оружја ако га се САД одрекну прве.
“Сви смо видели шта се дешава са сувереним народима који се опиру Новом светском поретку и не наоружавају се нуклеарим оружјем. Они престају да постоје,“ закључио је Ким Џонг Ун.
Његови коментари су уследили након што је председник Трамп најаво да је отворен за могућност сусрета са севернокорејским лидером, што изгледа као први трачак наде да се Трећи светски рат може избећи. Руски експерт упозорава да ће Корејско полустрво бити нови Чернобил и без Кимових нуклеарних бомби. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Северна Кореја извела напад?! Ким није бацио нуклеарку, али је урадио нешто опасно!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА