Најновије

ХАРАДИНАЈ ПРЕВРШИО СВАКУ МЕРУ: Почетак стварања велике Албаније, злочинац планира да слави на караули Кошаре

Шиптари на Косову планирају да 14. јуна, кад Србија обележава годишњицу страдања војника на Кошарама, направе славље на овој караули.

Харадинај (Фото: Јутјуб)

Тог дана, тврде наши извори, екстремисти предвођени Рамушем Харадинајем организоваће фешту код спомен-обележја борцима ОВК на Кошарама.
- Србија ће 14. јуна први пут како доликује обележити годишњицу злочина на Кошарама. Планирано је да се Тибору Церни, хероју који је страдао на Кошарама, подигне споменик у Дебељачи. А истовремено Харадинај планира да на караули прослави почетак стварања 'велике Албаније' јер је за Шиптаре дан кад су, после потписивања Кумановског споразума, пале Кошаре почетак реализације тог пројекта - преноси саговорник. Случајно или не, на Косово стиже још 130 америчких војника који ће појачати Кфор, али и хеликоптери "блек хок" са истим серијским бројевима које су имале летелице које су гађале Кошаре!?!
- Шокантно је да хеликоптери имају исте ознаке као они са Кошара, уз чију су помоћ Шиптари преузели караулу после повлачења српске војске - истиче Саша Боројевић, саветник у Међународној полицијској асоцијацији.
Рамуш Харадинај зида по Србији и Србима продаје станове!? Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Харадинај: Бришите Косово из Устава или узимамо трећину територије Србије
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА