Најновије

ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ: Није Дачић Роналдо па да буде премијер

Чини се да су кладионичари и те како изнервирали потпредседницу Владе и министарку Зорана Михајловић те је казала да новог премијера неће бирати кладионичари и медији.

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Да ли због лоше квоте коју су јој дали или због тога што многе њене колеге имају далеко веће шансе, бар по кладионицама, да заседну у фотељу председника Владе, те Михајловићева није штедела критике на рачун кладионица.
- Морам да признам да одавно нисам прочитала глупљи текст од кладионице за место премијера - казала је потпредседница владе  и истакла да бирање новог шефа Владе Србије није коцкарница и кладионица.
- Бирање премијера је озбиљна ствар, није то коцкарница или кладионица нити је Александар Вучић тренер Манчестера или Реала, као што Дачић, Вујовић, ја и остали које се помињу нисмо Ибрахимовић, Роналдо или Меси - казала је Михајловићева.
- Премијера неће бирати кладионичари и медији већ нови председник Србије. Зато у тим и таквим причама немам намеру учествујем - закључила је потпредседница Владе.
Подсећања ради, ако је веровати кладионицама, нови премијер Србије биће актуелни први потпредседник Владе и шеф СПС-а Ивица Дачић, док из сенке своју шансу вребају Душан Вујовић, Ана Брнабић и Никола Селаковић.
Кладионице су избациле најновије квоте за клађење када је реч о премијерском месту, а убедљиво најмање новца ћете зарадити уколико се опкладите да ће будући премијер бити шеф социјалиста.
Квота на избор Ивица Дачић за првог човека Владе Србије је 1,7, односно на сваких уложених сто динара кладионичар у случају поготка добија само 170.
Далеко иза наведене четворке налазе се Зорана Михајловић (квота 50) и Томислав Николић (100). Дачић јасан, шта Заев и Македонија убудуће могу да очекују ид Србије погледајте ОВДЕ.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Михајловић: Кина дугорочно снажан партнер Србије
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА