Најновије

Зашто је Зорана Михајловић поручила Стаматовићу да престане да изиграва локалног шерифа?

Министарка Зорана Михајловић поручила је председнику општине Чајетина Милану Стаматовићу да престане да изиграва локалног шерифа и жртву, већ да поштује закон и поднесе сву неопходну документацију за изградњу гондоле како би добио грађевинску дозволу.

Министарка Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Михајловић је за ТВ Пинк нагласила да је протест групе грађана из Чајетине испред зграде Владе био "чисто политички, да нема никакве везе са изградњом гондоле, а доказ за то је и присуство председника Двери Бошка Обрадовића".
- Да Стаматовић заиста жели да гради гондолу, он би до сада приложио сву потребну документацију коју предвиђа закона, а не половичну као до сада, рекла је Михајловић.
- Немају чак ни доказ да земљиште на коме треба да поставе стубове може да издржи читав пројекат, чак нико није хтео да им потпише геомеханички елаборат и каже, ево ја гарантујем да ће све бити стабилно, истакла је и додала да им је у последњем захтеву за дозволу недостајало чак 19
потребних докумената.
- Урадите све што треба по закону као и сви други инвеститори и добићете дозволу у најкраћем року. Градња без дозволе је кривично дело, рекла је она.
Михајловић је поновила да држава подржава изградњу гондоле и да је Влада Србије пројекат гондоле прогласила јавним интересом, али да гондола мора да се гради по закону и да буде безбедна за грађане. 
Прочитајте ОВДЕ о три могућа сценарија а тичу се ванредних избора о којима се све више прича.
Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Свађа са извођачима радова због кашњења на Коридору 11
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА