Најновије

КОМЕ ВЕРОВАТИ САД? Вучић: Шеф БИА биће Гашић, све зна о безбедности; Гашић: То су новинарске приче

Премијер и изабрани председник Србије Александар Вучић потврдио је да ће Братислав Гашић бити нови директор БИА. Он је више пута јавно истицао да је задовољан његовим учинком на месту министра одбране.

Стефановић, Вучић и Гашић (Фото: Јутјуб)

Он је, упитан да ли Гашић може да обавља ту функцију пошто је са претходне, министра одбране, смењен после сексистичких порука упућених новинарки ТВ Б92.
“Да, он ће бити шеф БИА, издржао је годину и по дана без иједне функције. Он има много добрих квалитета, он је човек који све зна о безбедности“, навео је Вучић.
Гашић је, према писању медија већ виђен на месту директора Безбедносно-информативне агенције, на чијем челу се тренутно налази Александар Ђорђевић. 
“Братислав Гашић је веома вредан, посвећен човек, одан својој држави. Захвалан сам Ђорђевићу на очувању пуне стабилности Србије и примерном и одговорном обавештајном раду”, рекао је Вучић и тим речима практично потврдио избор Гашића за функцију шефа БИА. 
Вест да ће Гашић бити именован за директора БИА у издањима од понедељка пренели су на насловној Вечерње новости и Ало, позивајући се на изворе из владајуће коалиције, односно Владе Србије. 
Са друге стране, Гашић је за Радио Слободна Европа рекао да су то "новинарске приче".
- Немате разлога о томе да ме питате. То су новинарске приче. Нећу ништа да вам кажем. Немам коментар уопште, рекао је Гашић у краткој телефонској изјави.
Прочитајте ОВДЕ и која су три главна кандидата за место српског премијера?
Извор: Б92/Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Гашић о одлуци премијера да га смени с места министра одбране.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА