Најновије

ШЕШЕЉ: Не плашим се избора

Ни Ивица Дачић, а ни Војислав Шешељ немају ништа против да Александар Вучић у исто време распише како ванредне парламентарне тако и београдске изборе. Обојица тврде да су спремни да изађу пред бираче!

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

Председник социјалиста Ивица Дачић тврди да није затечен могућношћу да ванредни парламентарни избори евентуално буду одржани у исто време кад и београдски.
- Немам ништа против избора, али нисам чуо ништа конкретно о тако нечему. Одлуку о томе може да донесе само Александар Вучић. У сваком случају, СПС је увек спреман да иде на изборе, како београдске тако и парламентарне - поручио је Дачић.
Подсетимо,јуче je објављављено да изабрани председник Србије Александар Вучић озбиљно размишља о томе да уместо да именује свог наследника на функцију премијера, ускоро саопшти датум нових избора. И то је највероватније да ће истог дана бити одржани ванредни парламентарни и београдски!
Лидер радикала Војислав Шешељ сматра да то уопште није немогуће те да би такав Вучићев потез био логичан.
- Чак Вучић има рационалан разлог. СНС најлошије стоји у Београду. Ако би расписали републичке изборе, онда би гледали да кампањом за њих повуку и београдске изборе. А имају највише новца. С обзиром на то да није било другог круга за избор председника, добили су 320 милиона динара, а ниједна опозициона странка не може у томе да им парира. Уз то, вероватно и журе док су неке опозиционе странке још увек у стању хаоса после изборног пораза... 
На тај начин Вучић би и пролонгирао давање одговора на друга питања - да ли ће сада одредити мандатара на одређено време или ће он остати на месту председника владе. Нама одговарају избори кад год да буду расписани, али што пре то боље. И ми бисмо волели да београдски и републички буду истовремено - прича Шешељ. Руски историчар открио: Јељцин је издао Србе, зна се ко га је на то наговорио! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шешељ: Николић да помилује Звездана Јовановића, спреман сам да ме Вучић ухапси због Велике Србије!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА