Најновије

ШАРОВИЋ ОПОМИЊЕ РЕЖИМ: Спречити формирање „велике Албаније“ на територији Републике Србије

На данашњој конференцији за новинаре, одржаној у седишту Српске радикалне странке, заменик председника странке Немања Шаровић је истакао да српски радикали позивају државни врх Републике Србије да вербални сукоб који имају са челницима ОВК и са челницима такозване „државе Косово“ покажу и на делу.

Немања Шаровић (Фото: Милан Лучић)

- Државни врх Републике Србије је у обавези да спречи формирање „велике Албаније“ на територији Републике Србије – истакао је Шаровић и навео да је скандалозно то што централни медији нису известили о томе да је претходних дана у Бујановцу одржан „национални фестивал команданта Ридвана Ћазимија“. Ридван Ћазими је терориста који је ликвидиран у оружаном сукобу са државним органима Републике Србије! У међувремену, њему је на улазу у Велики Трновац подигнут велелепни споменик, маузолеј са албанском заставом подигнутом на јарбол висине десетак метара. У локалном фудбалском клубу отворен је и музеј Ридвана Ћазимија у коме су изложени његова униформа, оружје, слике, па чак и џип у коме је био када је ликвидиран од стране државних органа Републике Србије.

Шаровић је истакао да на југу Србије влада велика опасност од албанског сепаратизма и подсетио да, према важећим законима, није дозвољено истицање симбола стране државе на такав начин. Он је навео да је потпуно јасно да се манифестацијама којима се величају терористи не шири љубав према Србији, већ да се практично будуће генерације Албанаца школују и уче да не воле Србију и да је њихова матична држава „велика Албанија“. Заменик председника Српске радикалне странке истакао је да је срамно то што режим у Београду ћути и не сузбија сепаратистичке тежње Албанаца са југа према централној Србији. Он је навео да није довољно то што изабрани председник Србије Александар Вучић води вербални рат са Рамушом Харадинајем и Хашимом Тачијем, већ је неопходно на конкретан начин показати да ли имамо државу или је немамо. У јеку борбе против тероризма, тероризам се и даље велича у Србији. Шаровић је нагласио да Српска радикална странка захтева да држава што пре примени конкретне мере у борби против тероризма и албанског сепаратизма.  Које се странке уједињују пред београдске изборе сазнајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Снимци терористе Ридвана Ћазимија.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА