Најновије

Чланица Председништва Покрета натрљала нос Јанковићу због лепе водитељке: "Врло неодговорна изјава, председниче!"

Чланица председништва Покрета слободних грађана Аида Ћоровић жестоко је данас напала свог председника Сашу Јанковића због простачког сексистичког испада на телевизији Н1, када је новинарки Мињи Милетић претио пољупцима!

Саша Јанковић и Миња Милетић (фото: Правда/Н1)

- Немам дилему. То је неочекивано од Саше Јанковића, јер је он неко ко је до пре два месеца требало да реагује на такве изјаве. Немам објашњење за такав наступ - рекла је Ћоровићева у интервјуу за "Данас" и наставила: - То је опомена за њега да му се такве ствари убудуће не дешавају, чак и да је новинарка његова најбоља другарица. Врло неодговоран потез који даје простор за даљу злоупотребу односа према женама!

Подсетимо, одговарајући на питање о формирању покрета "Слободни грађани Србије" који је већ у самом зачетку наишао на проблем с обзиром на то да је истоимена организација претходно регистрована у Новом Саду, Јанковић је дословце одговорио: - Немојте се љутити што вам нећу рећи како ће име да гласи, могу да вам кажем, али онда ћу морати да вас… пољубим - покушао је да испадне духовит Јанковић, недвосмислено демонстрирајући отворену сексистичку увреду према новинарки Н1.
Јанковић је неколико дана касније покушао да нађе оправдање за недопустиви сексистички чин, па је на Твитеру написао: Шта је Дачић сасуо Јанковићу у лице, читајте ОВДЕ. Извор: Данас, Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Гостовање Саше Јанковића код Миње Милетић кад је хтео да је пољуби (2:00 мин)
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА