Најновије

ЗАПАЛИЛА ИНТЕРНЕТ: Ево зашто је јакна Меланије Трамп шокирала јавност! (ФОТО/ВИДЕО)

Прва дама САД Меланија Трамп, до сада је добијала сјајне критике на рачун свог одевања. Децентна и одмерена, углавном није имала веће модне киксеве.

Елегантна Меланија Трамп (Фото: Синхуа)

Међутим, пратећи свог супруга Доналда на Сицилију, где је учествовао на самиту Групе седам, појавила се, ваљда инспирисана Италијом у јакни с цветним дезеном познате италијанске модне куће Долче и Габана.
И није тај пролећни колоритни стајлинг, већ цена од "само" 51.000 долара, изазвала буру на друштвеним мрежама, али и у америчкој јавности. Многи су оценили да је веома неукусно да се толико потенцира неки одевни предмет цене једног солидног аутомобила и да би Трампови, ако могу, требало да буду много скромнији.
Да ли ће то утицати на успостављање њених бољих односа са креаторима, тек сетимо се да су јој пре инагуарације многи били тад окренули леђа, не желећи да дизајнирају за њу. Чини се да се сад просто отимају, али им цене остају прилагођене Трамповом дубоком џепу и статусу.
Медији често, када немају боље информације, користе стајлинг "првих дама" (попут Драгице Николић) да га исецирају и пруже увид јавности о трошкарењу њених изабраних представника власти. Прочитајте ОВДЕ зашто Вашингтон и Берлин сматрају да је ситуација на Балкану кренула наопако? Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Сви светски медији су се бавили ценом Меланијине јакне.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА