Најновије

Свака западна нација је тренутно на самоубилачком путу самоуништења, ево шта се догађа …

Нећемо улазити у детаље ИД терористичког напада на концерту Ариане Гранде у Великој Британији, осим да кажемо да је то заправо само почетак покоља који ће уследити.

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Западна цивилизација је постала опседнута самоиндукованим идиотизмом и политичком коректношћу, што је толико ненормално, да њихови политички лидери више не могу ни да пронађу вољу да се укључе у једноставне радње самоодбране против напада. Западна Европа, посебно, је преплављена екстремистима, који практикују насилни облик ислама за свакога ко није покоран њиховим причама, пише Мајк Адамс за naturalnews.
То је уједно и филозофија политичке левице у САД, где је нетолеранција сада толико екстремна и опасна да левичари отворено позивају на убиства конзервативних говорника пре него што изговоре “речи мржње.“ Либерализам је достигао “врхунац идиотизма“ свуда широм западног света, а свака западна нација је тренутно на самоубилачком путу самоуништења.
Либерализам је постао опседнут прихватањем екстремних исламских радикала толико да оправдавају рутинска убиства хомосексуалаца говорећи да је такво насиље “део њихове културе“ и према томе мора бити “поштовано.“
Политички лидери у овом организованом самоубиству западне цивилизације – Меркелова, Обама и сада Макрон – нису глупи људи; они заправо поприлично намерно раде на томе да поткопају западну цивилизацију и униште капитализам, демократију и евро-кавкаску културу.
Мејнстрим медије – који сада имају смешан кредибилитет средњошколских новина – воде краљице трачева, мочварна створења и безумне марионете које су одавно одбациле било какву могућност да се укључе у легитимно новинарство.
Шта је већа претња западној цивилизацији: исламски тероризам или лудачки либерализам?
У овом тренутку, не зна се ко је луђи: грана исламског тероризма која спроводи ова дела, или луди, ментално оболели левичари који оправдавају такве радње. Када Си Ен Ен доследно одбија да помене имена терориста чија имена звуче муслимански, знате да је наступило дубоко порицање широм непоштених левичарских медија.
Осим ако се нешто не промени, западна цивилизација ће пасти. То је очигледно циљ оних који спроводе те нападе широм западних градова као што су Лондон, Париз и Мајами.
Многи спавачи у Америци данас су ту намерно доведени од стране Обаме, и расподељени су у више америчких градова коришћењем државних фондова.
Љубазна друштва споро капирају да их преплављују насилни агресори који не деле њихово виђење “толеранције“.
Људи желе да други мисле да су они “толерантни“ и љубазни, па отворено дочекују окупирајуће непријатељске снаге право међу своје народе и градове, чак и финансирају њихове операције државним фондовима.
Имајте на уму да Јапан нема проблем радикалног исламског тероризма. Јесте ли се икада запитали зашто? Они не позивају светске расељене имигранте у своју земљу. Јапан штити своје границе, језик и културу. Највећа претња Јапану тренутно су ракете Северне Кореје, а не исламске терористичке ћелије. Било која нација која отвори своје границе за инвазију, практично моли да буде окупирана и преплављена екстремистима.
Како је Курт Шлихтер, колумниста за Townhall.com , исправно написао у тексту “Ово је удар против нашег права да управљамо сами собом“:
“Ово је удар против нас. То је координисана кампања либерала и њихових савезника у бирократији и медијима да једном за свагда осигурају своју власт над нама. Морамо се борити против тога, сада и овде, како не бисмо морали да се боримо на дну овог клизавог терена.“
Нећете веровати, Пешмерге борци певају о Србији и Србима. Тај видео можете погледати ОВДЕ.
Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

 Овако Су-24 и Су-34 без грешке туку џихадисте по Сирији
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА