Најновије

УФЦ ДЕВОЈКА ПРОТИВ МАРИНАЦА: Тестирала њихову спремност, пребледели су од њеног ударца (ФОТО/ВИДЕО)

Амерички маринци у кампу Пендлетон одушевили су се када им је у посету дошла сексепилна девојка.

Удара као права (Фото: Јутјуб)

Међутим, када су видели ко је у питању потпуно су променили своје мишљење. Професионална УФЦ боркиња Кат Зингано (34) одлучила је да тестира спремност и издржљивост америчких маринаца.
Иако тако не делује на први поглед, испод женственог лика Кат је у ствари скривена звер. Ипак, једну битну ствар није открила маринцима. 
- Момци су хтели да виде како је примити лоу кик. Ово је било са скоро 50% снаге, морала сам да их поштедим мало - рекла је америчка боркиња пуног имена Kathil Debora Albert.
Ипак, није било баш онако како су маринци замишљали. Неки од њих су променили израз лица када су примили ударац у доњи део тела, а верујемо да ни њиховом егу није било свеједно с обзиром да је ударач била девојка. 
Док су се они опорављали, Зингано је у кампу у Јужној Калифорнији било досадно па је током тренинга привезала уже око струка и повукла - Хамер!
Кат се захвалила маринцима на забави и незаборавном дружењу. Сигурно је да ће следећи пут момци добро размислити пре уласка у клинч са сексипилном боркињом. 
Подсетимо, Американка се није борила од лета прошле године и пораза од Јулиане Пене. Изгубила је и меч пре тог, од бивше шампионке Ронде Роузи. Пре тога је имала низ од девет везаних победа. 
Пустили девојчицу (12) у ринг! Погледајте ОВДЕ како мала бије.
Извор: 24sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА