Најновије

ДА НЕЋЕ ДА ИЗБИЈЕ ВУЛКАН? Тло испод куће Митровића у Тршићу све врелије, стручњаци тврде да је опасна по живот! (ФОТО)

Кућа Вуковог земљака Милентија Митровића из Тршића почела је да се загрева пре више од месец дана, па је у кући топло и кад не ложи ватру и без обзира на временске прилике.

Тршић (фото: РТС принтскрин)

Да ствар буде још гора, грађевинска инспекција, која је дошла на његов позив, утврдила је да “услед природне појаве температуре испод објекта, која загрева подове куће, у приземљу није могуће боравити и живети” као и да “температура представља непосредну опасност по животе и здравље породице Митровићу, који ту живи, и решењем ће се забранити коришћење стамбеног објекта”.
– Прво сам мислио зато што жена ложи у кухињи, па се топлота шири, али сваки дан осећам да су плочице у ходнику све топлије. Лепо се осети под чарапом или руком.
То пријавим градској управи и они људи брзо дођу. Пипају бетонски под у мојој соби, плочице, осећају топло, али не знају зашто. Рекли ми да сачекам неколико дана и видим хоће ли почети да се хлади, али до пада температуре није дошло. Сад написаше да је загревање опасно и да треба да идемо из куће – објашњава Митровић док пипа под.
Милентије каже да је морао ноћима да спава на промаји, али опет где да целу ноћ држи отворен прозор и спољна врата сад кад има змија, а вруће је ако све затвори.
– Темељ је дебео метар и кад овде на поду буде 40 степени, колико ли је под земљом? Ови из градске управе су нагађали, као и ја, да није неко магнетно поље, термалне воде, ко ће га знати. Надам се да ће стручњаци утврдити о чему је реч – каже Милентије. ФОТОГРАФИЈУ куће можете погледати ОВДЕ.А какав је потоп био у Новом Саду и како су аутомобили ронили под водом, погледајте ОВДЕ. Извор: telegraf.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

А овако су волонтери из света уређивали Тршић
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА