Најновије

ОВАКО ЖЕНЕ ПОКАЗУЈУ ДА ЖЕЛЕ С*КС: Мали сигнали који говоре да жели баш вас

Грешимо ако мислимо да су мушкарци ти који први направе потез у зближавању. Многи сексолози и стручњаци мисле да прве потезе, и то у већини случајева, чине жене, било за време плеса или на неки други начин, јер тиме одређеном мушкарцу показују своју доступност.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Суптилне провокације које воде до спонтаног секса су нешто што однос између двоје људи чини много лепшим. У наставку текста вам представљамо неколико савета како да препознате те сигнале:

Туширање и депилација

Готово да нема жене која неће пре секса проверити да ли треба да уклони покоју длачицу вишка са свог тела. Оне желе да буду свеже, чисте и мирисне, али и без непотребних длачица на телу.

Лакирање ноктију

Мушкарцима ће ретко кад упасти у очи то да ли она има лепо налакиране нокте, али жена жели да се осећа што женственије и изазовније па ће стога наћи времена да налакира нокте, барем оне на ногама.

Доњи веш

Када зна да ће је мушкарац скинути голу, жена ће посебно пазити да мушкарац не дође у ситуацију да са ње скида "падобранке", односно, обичне памучне дубоке гаћице, које жене иначе чешће воле да носе ради удобности. Кад постоји могућност секса, жена ће на себе оденути најизазовније доње рубље које има, и неће бринути о томе колико је неудобно.

Чаша вина или две

Жена ће са задовољством попити чашу вина или две пре секса. Чак и ако је са истим мушкарцем већ имала односе, ипак опет има трему и размишља да ли ће све бити ок. Због тога ће пожелети да се опусти уз чашу вина или неког другог омиљеног пића.

Секси одећа

Жена у сваком тренутку жели да се осећа секси, а посебно ће то желети да истакне када је вероватно да ће са мушкарцем завршити у кревету. Баш како помно бира доње рубље, тако ће и унапред размислити о томе шта ће обући преко. Спортска мајица и фармерке су вероватно последње на памети.
Величина је битна! Колико центиметара стаје у вагину прочитајте ОВДЕ.
Извор: Men's health

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Порно звезде откривају о коме маштају. Одговори ових порнићарки ће вас изненадити!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА