Најновије

УХАПШЕН ПОСЛАНИК ДПС НА ДОМАДЕДОВУ! Милову перјаницу протерују из Русије?!

Посланик Демократске партије социјалиста Миодраг Вуковић ухапшен је синоћ на московском аеродрому Домодедово, потврђено је подгоричким "Вијестима" из извора блиских Вуковићу.

Миодраг Вуковић (фото: Јутјуб принтскрин)

Наводи се да је Вуковићу речено да ће бити депортован јутарњим летом за Тиват. Исти извор је "Вијестима" рекао да је Вуковић задржан "из политичких разлога", по неком федералном закону.
Такође, наводи се и да су до Вуковића ноћас нешто пре поноћи дошли службеници амбасаде Црне Горе у Москви и наводно нису ни они знали о чему се ради. "Руски амбасадор у Подгорици се прави луд", тврдио је раније саговорник "Вијести".
Наводи се да су Вуковићу "неколико припадника, вероватно службе безбедности" рекли да не може даље да путује, нису му наводно дали да користи телефон, нити да га напуни. Касније је ступио у контакт са службеницима амбасаде Црне Горе.
"Вијести" тврде да су, након што је дошао представник црногорске амбасаде на аеродром, коме такође нису хтели да образложе зашто је Вуковић задржан, посланику ДПС-а наводно нудили да настави пут у Минск летом у раним јутарњим часовима, али је он то одбио. "Хоћу само да се вратим кући", рекао је Вуковић.
Наводи се да му није дат никакав званични документ о задржавању од када је задржан синоћ око 19:30 сати.
Црногорски амбасадор у Москви Игор Јововић је наводно контактирао руског колегу у Подгорици Сергеј Грицај, који је рекао да "не верује да се то дешава" и да не може ништа да уради поводом тога "јер је сад касно". Замислите, Црногорци су изненађени противљењем Русије да Црна Гора уше у НАТО, читајте ОВДЕ. Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Миодраг Вуковић против Андрија Мандића
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА