Најновије

ВУЧИЋ ОДРЖАО ПРЕДАВАЊЕ МИНИСТРИМА ЗА КРАЈ: Ево шта им је поручио!

У току је седница Владе Србије, којом последњи пут председава Александар Вучић у својству премијера, а министрима је, уз књиге као опроштајни поклон, поручио да је рад у влади прилика да покажу шта знају и посао који тражи посвећеност.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Одлазећи премијер и изабрани председник Србије одржао је данас последњу седницу владе као њен председник и поручио да је задовољан и пресрећан што је обављао тај посао.
Мандатар за састав нове владе још није познат, а шпекулише се да ће највећи број министара задржати место и у новом кабинету.
Вучић је поручио министрима да је рад у влади прилика да покажу све што знају, и да је то посао којем морају бити посвећени 24 сата.
Он је рекао да су служили интересима Србије, енергијом, посвешћеношћу, преданошћу превазилазили проблеме и остварили циљеве и додао да је пресрећан и задовољан што је са њима радио у влади.
Према незваничним најавама, Вучић ће за два дана, 31. маја, положити заклетву и преузети дужност председника Србије.
До избора новог премијера, владом би, у складу са законом, требало да председава први потпредседник Ивица Дачић, у својству вршиоца дужности премијера. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте како је Вучић побеснео због Харадинаја:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА