Најновије

МУСЛИМАНСКИ ГЕНЕРАЛ ПРЕТИ: "Рат није завршен, само је престала пуцњава!"

Пензионисани генерал такозване Армије БиХ Атиф Дудаковић изјавио је да рат није завршен, већ да је само престала пуцњава.

Атиф Дудаковић (Фото: Јутјуб)

Дудаковић, који је осумњичен за ратне злочине, протеклог викенда је на трибини у Коњицу дочекан са ратним заставама такозване Армије БиХ и као херој.
Он је рекао да "садашње генерације кажу да рат није незавршен и да је само престала пуцњава".
- Које су то борбе и која су искушења кроз која пролазимо и кроз која ћемо пролазити? Шта треба радити? Да ли има опасности? Има их! И то много - поручио је Дудаковић на трибини коју су организовали локални ветерани у оквиру обележавања Дана малољетних добровољаца такозване Армије БиХ. 
Лист наводи да су тим поводом ратне заставе носили голобради младићи са береткама и мајицама украшеним ратним амблемима, док је у сали, где је Дудаковић говорио, велики број гостију носио војне униформе. 
Атиф Дудаковић је почетком године у говору представницима бошњачке дијаспоре у Луксембургу позвао Бошњаке из западне Европе да се припреме за рат, наводећи да ће се лично ангажовати "на умрежавању оних који су спремни за отпор великосрпској агресији". 
Он је тада рекао да сваки Бошњак који има више од 17 година мора купити униформу, чизме, врећу за спавање и ранац. 
У Тужилаштву БиХ 11 година траје истрага због злочина које су Дудаковићеви борци починили над заробљеним Србима, али и Бошњацима из некадашње аутономне покрајине Западна Босна. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Атиф Дудаковић наредио стрељање ратних заробљеника:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА