Најновије

ДОДИК: Кад би опозиција дошла на власт, Српска би нестала за 6 месеци

Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је у интервјуу Срни да Српска у овом тренутку егзистира искључиво снагом њених институција, као и да би нестала за шест месеци када би одговорност у име српског народа преузели људи из Савеза за промене.

Додик (Фото: Јутјуб)

- Велико је питање шта би било са Републиком Српском да, не дај Боже, такви људи преузму одговорност. Од ове Републике Српске, од Бањалуке до Требиња, за шест месеци не би било ништа. То одговорно тврдим, јер знам шта раде - нагласио је Додик.
- Они нас који добијамо изборе и за које народ Српске гласа називају да смо ненародна власт, а они који су издајници, јер су у Сарајеву све учинили да издају српске националне и политичке иинтересе себе сматрају народним. Исти ти који већ колико година дају снагу БиХ - рекао је Додик.
Он је поручио представницима СзП да се спусте на земљу и да буду свесни да су опозиција, да су драматично изгубили локалне изборе и да се нигде нису показали, па ни тамо где су узели власт.
- Они немају политичку снагу и моћ да било шта ураде. Ушли су на ниво БиХ и срозали снагу РС, а подигли снагу Бакиру Изетбеговићу, Бошњацима и БиХ таквој каква јесте, а Републику Српску ставили на задње место. И шта сад хоће - да их уважавамо. Ја их уважавам онолико колико они мене уважавају и још мање зато што су издајници - закључио је председник Републике Српске. Усташтво цвета, а Европа ћути. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: nezavisne.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Додик: Ко је та опозиција и ко је тај Бореновић?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА