Најновије

ЛАВРОВ ДАЧИЋУ: "Драго ми је што те видим!"

Сергеј Лавров Ивици Дачићу: "Веома ми је драго што те видим."

Сергеј Лавров (Фото: РИА Новости)

Спутњик наводи да су се српски и руски званичник састали на маргинама Петербуршког међународног економског форума, о чему се известиле и агенције.
- Веома ми је драго што те видим. Недавно смо се срели у Никозији и договорили се да се видимо и овде. То је увек корисно - рекао је Лавров на почетку састанка. 
- Имамо веома интензивне контакте, након састанка у Никозији. У Истанбулу су се срели премијери (Русије и Србије). Кроз три дана ће председник Државне думе Володин посетити Београд - додао је Лавров. 
- Веома сам срећан што Вас видим, очекујем користан разговор - нагласио је руски министар. 
- Без обзира на то што већ девети пут долазим на Петербуршки међународни економски форум, ове године сам дошао са посебним осећајем. Јуче сам говорио на отварању форума и рекао оно што је важно за све, да пријатељи остају пријатељима и да ми нећемо мењати наш став према Русији. Наставићемо и даље да унапређујемо наше односе. Да, ми очекујемо посету председника Државне думе, али очекујемо и посету председника Владе Медведева. Што се нас тиче, ти си наш велики пријатељ и увек си добродошао - рекао је Дачић.
- Обавезно ћу доћи - одговорио је на то Лавров. 
Дачић је навео да му је веома пријатно што је Србија у Петербургу представљена као привилегован гост. Погледајте ОВДЕ какво упозорење је Шојгу послао остатку света. Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте шта Сергеј Лавров мисли о најважнијим питањима данашњице:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА