Најновије

СВЕСТРАНА: Гојковићева добила нову функцију, на већ астрономску плату стиже јој још једно примање!

Председница Народне скупштине Маја Гојковић добила је још једну функцију. Именована је за председника Управног одбора Агенције за заштиту од јонизујућих зрачења и нуклеарну сигурност Србије.
На ово место постављена је на последњој седници Владе којом је председавао Александар Вучић, садa већ нови председник Србије.
Гојковићева, по струци правник, на врху је агенције која се бави спровођењем мера за безбедност при обављању радијационих делатности и нуклеарних активности.
Ова агенција доноси прописе везане за безбедност земље кад је у питању радиоактивност, мери је готовно константно, издаје дозволе за обављање радијационе и нуклеарне активности... Директор ове агенције је економиста Слађан Велинов.
До сада је на месту председника Управног одбора био др Владимир Удовичић, виши научни сарадник у Институту за физику, који је за тај посао примао надокнаду од 65.760 динара месечно.
Маја Гојковић као председник Народне скупштине прима на име плате, паушала и трошкова за закуп стана преко 163 хиљаде динара сваког месеца.
Међутим, спекулише се да је она уморна од "циркуса" у Скупштини и да је могуће да јој се смеши нова функција, вероватно министарска. Према неким наводима, најрасположенија је за ресор културе.
Прочитајте ОВДЕ зашто су односи Русије и Србије најбољи у новијој историји?
Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

А шта се председница Парламента запитала недавно, сазнајте у овом видеу.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА