Најновије

СПЕКТАКУЛАРНА ТЕОРИЈА: Мистериозни астероид послала друга цивилизација како би нас посматрали тврде астрономи! (ВИДЕО)

Мистериозни међузвездани астероид Оумуамуа могао би да буде огромно соларно језгро које је послала друга цивилизација у потрази за знацима живота тврде астрономи.

Илустрација (Фото: Pixabay. com)

Оумуамуа је стигла у наш Сунчев систем у октобру 2017. НАСА је уочила неочекивано убрзање и померање у путањи откако је гигантски објект ушао у унутарашњи круг нашег система прошле године.

Сада једна студија тврди да би то могло да буде језгро које покреће светлост а коју су послали ванземаљци. Астрономи са Харвардског ЦфА анализирали су необичан облик објекта налик на цигарету као и његово непредвидљиво кретање.

"С обзиром на вештачко порекло, једна могућност је да је ‘Оумуамуа светлосно језгро које плови у међузвезданом простору као остатак напредне технолошке опреме. Алтернативни, више егзотични сценарио је да је ‘Оумуамуа оперативна сонда коју је у ка Земљи намерно послала друга цивилизација", написали су. 

Друга опција, која би објаснила потпуни недостатак комуникације и било каквог сигнала је да је плутајуће тело заправо део ваземаљског свемирског брода.

Прочитајте ОВДЕ невероватна пророчанства баба Ванге све до краја света. Бићете запањени.

Извор: Курир
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА