Најновије

ВАЉА СЕ ПО ПОДУ РАШЧУПАНА И ПОЛУГОЛА: Да ли је ово Северинин најболеснији спот икада? (ФОТО/ ВИДЕО)

Након прва два најавна сингла са надолазећег албума, "Као" и "Отрове", која у свега четири месеца броје преко 40 милиона прегледа на Јутјубу, Северина је јуче избацила и трећи хит који прети да надмаши све друге – "Мртав без мене".

Северина у новом споту (Фото: Јутјуб)

- Да ли знаш да си мртав без мене, имат ћеш све друге жене, само ја ћу на твоју бол увијек имат монопол - само су неки од моћних стихова које прате Северинин невероватни перформанс.

- Ово је тешка песма, али јој нисам могла одолети. Музику је написао одлични Дамир Хандановић, а Марина Туцаковић ме питала "Какав текст желиш?" рекла сам: ''Јако излуђен од љубави, и крвав.'' Успела је, наравно. Један од стихова је: Не заноси се, ове сузе су зле и нису доказ боли, то те моја мржња воли. Ко би јој одолео?'' – изјавила је Северина.
 

И тако Севе док пева о лудој љубави, у једном тренутку клечи на столу, па се ваља по поду, у црној изазовној хаљини у којој јој груди кипе на све стране.

Многи су коментарисали да је текст песме помало "болестан", мада, ако ћемо тако, спот је још "болеснији", јер сигурно вам неће бити добро након што га одгледате:
Станија објавила два кућна секси снимка, мушкарци остали без текста. Те снимке можете погледати ОВДЕ.
Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Компилација Северининих секси слика
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА