Најновије

ИСТОРИЈСКИ СУСРЕТ ЈЕМЕНСКИХ МУДРАЦА: Сјатили се са свих страна да одговоре на саудијско-америчку агресију!

Састанак јеменских мудраца отпочео је у Сани. Састанку присуствују Салех ал-Самад, шеф Врховног Политичког савета, др Касем Лубазах, заменик председника Савета, председавајући Представничког дома Јахја Али ал-Раи, премијер др Абдул Азиз бин Хатабур и шеф Врховног револуционарног комитета Мохамад Али ал-Хути, јавља Тавра Нет.
Јеменски мудраци су учестовали из различитих провинција те земље. 
Састанак је одржан као одговор на позив лидера револуције, Абдул-Малик Ал-Хутија, упућен мудрим људима Јемена да одрже братски и јединствен скуп који укључује представнике свих других политичких и друштвених снага у циљу да произведе национални историјски документ јеменских принципа који ће се суочити са агресијм на ту земљу.
Такође, има за циљ да проучи кораке и процедуре које могу помоћи Јеменцима да ојачају чврстину и стабилност и подигну ниво могућности и спремности да се суоче са агресијом, као и за јачање веза братства и јединства.
Јемен је већ две године у рату са агресором из Саудијске Арабије коју подржавају САД.  Три ракете су довољне за Катар, платиће колико Американци затраже, читајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Јеменци руским оружјем упропастили саудијско борбено возило
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА