Најновије

"Девета кућа" ТикТок Хит у издању Вулкана

Књигу можете поручити на сајту Вулкана или потражити у књижарама.

Фото: Вулкан

„Девета кућа је најбољи фантази роман који сам прочитао последњих година, јер говори о стварним људима. Њен маштовити домет је бриљантан, а ову причу, пуну изненађења и обрта, немогуће је испустити из руку.“ – Стивен Кинг


Галаксија Алекс Стерн је најнеобичнија бруцошкиња на Јејлу. Одрасла у предграђу Лос Анђелеса, у кући са мајком хипиком, Алекс је рано напустила школу и ушла у свет дилера, послова без перспективе и много, много тога горег.

Са својих 20 година, једина је преживела нерешено вишеструко убиство. И тада дешава се неочекивани обрт. Док још лежи у болници, нуди јој се друга шанса: пуна стипендија на једном од најелитнијих универзитета на свету.

У чему је ствар, и зашто баш она? Још трагајући за одговорима на то питање, Алекс долази у Њу Хејвен, са задатком који је добила од непознатих доброчинитеља: да надзире активности тајних друштава на Јејлу.

Познато је да осам тајних друштава, осим што влада кампусом, генерацијама уназад ствара будуће богаташе и моћнике, од политичара до највећих играча на Волстриту и у Холивуду. Ипак, испоставља се да су њихови окултни ритуали злокобнији и него што би могла да замисли било чија параноична машта.

О аутору:

Ли Бардуго је ауторка бестселера Њујорк тајмса, творац Гришаверзума (сада Нетфликсова оригинална серија), у коју спада трилогија Сенка и кост, дуологије Шест врана и Краљ ожиљака и многих других. Њене кратке приче појавиле су се у више антологија, укључујући Најбољу америчку научну фантастику и фикцију. Живи у Лос Анђелесу и сарадница је на колеџу при универзитету Јејл.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА