Најновије

ЂУРИЋ ПОРУЧИО СРБИМА НА КОСОВУ: Ово је судбински дан, гласајте за Српску листу!

Бирачка места у Kосовској Митровици отворена су јутрос на време и, према речима посматрача, изборни процес је за сада регуларан, а на бирачким местима нема гужве.

Марко Ђурић (Фото: Јутјуб)

У Kосовској Митровици отворено је укупно седам бирачких центара у оквиру којих се налази 28 бирачких места. Право гласа има 22.630 бирача.
На северу Kосова на ванредним парламентарним изборима гласа се у 44 бирачка центра. У изборни процес на северу Kосова укључен је и ОЕБС, чије особље надгледа спровођење избора.
Испред биралишта могу се видети припадници Kосовске полиције који су задужени за очување јавног реда и мира.
Директор Kанцеларије за Kосово и Метохију Марко Ђурић позвао је данас Србе на KиМ да изађу на парламентарне изборе и подрже Српску листу јер, како је истакао, једино та листа гарантује опстанак српског народа на KиМ, очување институција Србије и спречавање формирања такозване војске Kосова.
"Овај јун је судбински и важно је да сви изађемо. Најбољи одговор на све провокације које се могу дешавати у току дана, на све претње и изазове јесте што је могуће већи одзив, да пробудимо онај наш српски инат, баш када покушавају да нас обесхарбре, да нас спрече да не изађемо, да ми изађемо у што је могуће већем броју, да се изборимо за своје интересе и да Србија и Српска листа победе", рекао је Ђурић. 
Погледајте ОВДЕ бруталан одговор Србина са КиМ за Александра Вучића! Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Сузавац на седници Скупштине на Косову:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА