Најновије

НОВО ПОНИЖАВАЊЕ ЦРНОГОРАЦА: НАТО им истакао погрешну заставу!

Северноатлантска алијанса је најавила да ће заменити погрешну заставу Црне Горе, подигнуту испред седишта Алијансе у Бриселу поводом учлањења земље у тај војно-политички савез.

НАТО континуирано понижава Црногорце (Фото: nato.int)

- Ове недеље је цела Алијанса славила улазак Црне Горе у НАТО. Била је то несрећна грешка са заставом, због чега жалимо. Исправљамо грешку тако што мењамо заставу, која није била у потпуности по спецификацијама - указао је заменик портпарола НАТО-а Пјер Казалет.
Осим испред седишта НАТО-а у Бриселу, застава Црне Горе подигнута је испред команде НАТО-а у белгијском граду Монсу и Врховног штаба команде за трансформацију у Норфолку у Сједињеним Америчким Државама.
На орловом крилу, које се налази на застави подигнутој на церемонији у НАТО-у, налази се 14 пера, док се на званичном грбу налази 13 пера. Такође, сам грб има више загасито жуту боју појачану црном текстуром, тако да је тешко говорити о златном орлу, како је дефинисано Уставом Црне Горе. Погледајте ОВДЕ како Пуповац намешта гласове за Албанце. Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледаје како је Трамп понизио црногорског премијера:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА