Најновије

Паровићев Народни слободарски покрет креће у кампању у Београду!

Кампањом Београд је Србија! политичка партија Народни слободарски покрет започиње кампању за локалне изборе у Београду. Циљ ове кампање, али и целокупног учешћа НСП на београдским изборима јесте својеврсна мисија помирења Београда и остатка Србије јер је све израженији анимозитет „Београда и остатка Србије“.

Мирослав Паровић (Фото: Народни слободарски покрет)

- Наш став је да је Београд Србија и тиме желимо да покренемо враћање статуса Београду као пијемонту свих, пре свега културолошких процеса у целокупном српском народу. Оно што се са сигурношћу може рећи је да је Београд једина средина која у себи баштини све особености Србије и Срба као народа, те да капацитети који Град има морају бити стављени у службу са једне стране очувања тих особености, а са друге стране треба уважити чињеницу да је Београд солидно котиран на листи европских градова и да сходно томе треба уложити напоре из сваког краја у коме Срби живе да бренд „београдски шмек“ буде још бољи, а да у њему буде свих нас без обзира шта нам пише у личној карти - рекао је Мирослав Паровић, председник НСП на страначком састанку на коме је донешена одлука о покретању кампање.
Због значаја избора у Београду изборним процесом ће управљати централни изборни штаб партије. Уједно опредељење је да кампања послужи и као платформа за договоре о широј народњачко-суверенистичкој коалицији која би представљала реалан трећи политички пол који је неопходан зарад балансирања центристичке позиције коју власт у Србији форсира. Погледајте ОВДЕ изненађење из наше службе безбедности. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте какви су ставови Мирослава Паровића:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА